همه می دانیم که اغلب هموروئید ها بعد از چند روز به صورت خود به خودی درمان خواهند شد، اما در عین حال دارو های بسیاری وجود دارد که می تواند خارش و ناراحتی های احتمالی را کاهش دهد. کرم ها، پماد ها و شیاف ها را به طور معمول می توان از داروخانه ها بدون نسخه و تجویز پزشک تهیه کرده و استفاده نمود. شیاف آنتی هموروئید نیز یکی از دارو های مورد استفاده برای درمان هموروئید است که تأثیر قابل توجهی بر رفع این عارضه دارد. اما استفاده بدون تجویز پزشک توصیه نمی شود.
بهتر است که بیمار مبتلا به هموروئید از هر نوع دارویی که استفاده می کند، حتما طبق نظر و تجویز پزشک باشد تا اثرات جانبی خاصی را به همراه نداشته باشد. شیاف آنتی هموروئید معمولا برای از بین بردن هر گونه تورم و التهاب در ناحیه مقعد استفاده می شود. این دارو برای برطرف نمودن هموروئید داخلی کاربرد دارد و مصرف کنندگان رضایت بالایی از آن داشته اند.
شیاف آنتی هموروئید را معمولا بعد از هر بار دفع، و یکبار در طول روز مورد استفاده قرار می دهند. افرادی که به صورت خودسرانه از این دارو ها استفاده می کنند باید توجه داشته باشند که استفاده بیش از حد از آن ها می تواند اثرات سوء به همراه داشته باشد.
عوارض جانبی استفاده زیاد از شیاف آنتی هموروئید زمانی مشخص می شود که فرد تا به حال علائم ظاهر شده را مشاهده نکرده باشد. ایجاد خارش یا سوزش های مکرر، حساس شدن ناحیه و حتی خونریزی می تواند در ردیف عوارض جانبی این دارو قرار گیرد.
شیاف آنتی هموروئید به بهترین شکل می تواند سبب از بین رفتن التهابات ناشی از همورویید شود و این توده ها را جمع کند. مصرف درست و منظم این دارو تمام علائم و نشانه های هموروئید را از بین خواهد برد.
پماد و شیاف آنتی هموروئید را می توان برای درمان سایر بیماری ها از قبیل: فیستول، شقاق و اختلالات مرتبط با کانال مقعد مورد استفاده قرار داد. دارو های ضد هموروئید از جمله پماد و شیاف اثر بی حس کنندگی موضعی دارند. التهاب موجود در ناحیه را از بین می برند و سبب تسکین درد خواهند شد.
اگر افراد مبتلا به هموروئید داخلی به موقع متوجه این بیماری شوند و از شیاف آنتی هموروئید استفاده کنند، مسلما طی چند روز و بدون هیچگونه درد و یا پیشرفت بیماری می توانند بر آن غالب آیند و درمان شوند.
یکی از مهم ترین نکات قابل توجه که در هنگام استفاده از شیاف آنتی هموروئید باید به آن توجه نمود تمیز بودن مقعد است. رعایت بهداشت ناحیه مقعد و شستشوی مناسب آن با آب و صابون موجب می شود تا روند بهبود بیماری و تأثیرگذاری شیاف بر روی آن ها خیلی بهتر شود.
نکته قابل اهمیت دیگر اینست که شیاف آنتی هموروئید باید تحت نظر پزشک مصرف شود. مصرف این دارو تعداد معینی در طول روز است و اگر بیش از حد مجاز استفاده شود، مشکلات جانبی خاص خود را به وجود می آورد.
از طرفی ممکن است فرد به علت بیماری، از دارو های دیگری در طول روز استفاده کند که با این دارو تداخل داشته باشد. در نتیجه برای جلوگیری از هرگونه عارضه جانبی یا احتمالی که ممکن است هنگام استفاده همزمان در کنار سایر داروی هموروئید پیش آید، باید نظر پزشک را حتما مد نظر قرار داد.
استفاده از شیاف آنتی هموروئید در دوران بارداری و شیردهی نیز باید حتما طبق نظر پزشک باشد. مادران باردار و شیرده برای درمان هموروئید می توانند از سایر راهکار های موجود نیز استفاده کنند. یکی از بهترین توصیه های پزشکان برای این افراد مصرف فیبر بالا است.
همانند اکثر داروهای دیگری که استفاده می کنیم، شیاف آنتی هموروئید نیز باید در دمایی کمتر از 30 درجه سانتی گراد نگه داشته شود. البته باید دقت کرد که در دما های خیلی پایین که موجب یخ زدن دارو می شود آن را قرار ندهیم.
بهتر است که دارو را در مکانی قرار دهید که از دسترس کودکان به دور باشد. شیاف آنتی هموروئید به دلیل شکل خاصی که دارد ممکن است توسط کودکان باز شده و یا اشتباها خورده شود. از این جهت نگهداری این دارو دور از دسترس کودکان بسیار مهم می باشد.
1-آیا می توان از شیاف آنتی هموورئید در دوران بارداری استفاده کرد؟
متخصصین هیچ گونه پماد و دارویی که نیاز به استعمال داخلی از مقعد داشته باشد در دوران بارداری تجویز نمی کنند. معمولا برای زنان باردار رعایت رژیم غذایی، استفاده از پماد خارجی برای حلقه خارجی مقعد و تمرینات منظم و سبک ورزشی توصیه می شود. بعد از بارداری شیاف یا لیزر و یا عمل جراحی هموروئید توصیه خواهد شد.
2-شیاف هموروئید بهتر است یا پماد؟
برای دریافت بهترین روش درمان لازم است به یک متخصص جراحی عمومی یا متخصص جراحی و لیزر مراجعه کنید تا بهترین درمان را با توجه به شرایط شما توصیه کنند. دوزهای مشخصی از شیاف یا پماد برای درمان انواع مختلف هموروئید توصیه می شود.
3-شیاف آنتی هموورئید برای کودکان چیست؟
متخصص اطفال یا متخصص جراحی عمومی دوز ضعیفی از دارو را برای کودکان تجویز می کند. تمرکز عمده درمان هموورئید در کودکان مراقبت های خانگی، غذایی و مصرف آب فراوان می باشد.
4-موارد منع مصرف شیاف آنتی هموروئید چیست؟
اگر با استفاده از این شیاف علائم حساسیت مشاهده کردید مصرف شیاف را قطع کنید و از پزشک معالج داروی جایگزین بخواهید. اگر دارای ضایعات قارچی و ویروسی می باشید نباید از این شیاف استفاده کنید. بیمارانی که دچار عفونت های ثانویه اند و یا ضایعات سلی دارند نباید از این شیاف استفاده کنند. مصرف بدون تجویز پزشک نیز توصیه نمی شود.
5-ترکیبات شیاف آنتی هموروئید چیست؟
عمده مواد تشکیل دهنده شیاف آنتی هموروئید لیدوکائین و در رتبه بعدی هیدروکورتیزون می باشد. همچنین مقادیری از زینک اکساید و مواد شیمیایی فعال دیگر در ترکیبات این شیاف می باشد.
زگیل آبکی یا مولوسکوم کونتاژیوزوم نوعی عفونت ویروسی پوست است که توسط ویروسی به نام…
در گذشته امکان درمان فیستول مقعدی بدون جراحی امری کاملا غیر ممکن بود. زیرا فیستول…
بی اختیاری ادرار یکی از اختلالات رایج هم در بین مردان و هم زنان است.…
بی اختیاری ادرار به انگلیسی Incontinence یا نشت غیر ارادی ادرار جزء بیماری های شایع…
داروهایی که به صورت پماد برای شقاق عرضه می شوند نقش مهمی هم در کنترل…
کیست مویی (سینوس پیلونیدال) و زایمان سزارین دو موضوع متفاوت هستند، اما اگر زنی که…
اولین بانوی جراح تخصصی هموروئید و شقاق با لیزر در ایران. تمام مراحل با لیزر و توسط دکتر سعادتی انجام می شود. واتساپ 09120052674
نمایش دیدگاه ها
سلام
باعرض معذرت اندازه یک لوبیا بیرون زدگی در مقعد دارم هنگام دفع خون ریزی دارم دکتر رفتم برام شیاف آنتی هموروئد نوشت هر کاری میکنم داخل نمیره دردم بیشتر میشه و سوزش درد نکا دارم از درد به خودم میپیچم تازه زایمان کردم تو رو خدا کمکم کنید چکار کنم
ممکن است هموروئید شما عفونی شده باشد یا همزمان به شقاق هم مبتلا شده باشید. اگر با مصرف دارو درمان نشدید توصیه می کنم لیزر هموروئید و شقاق را نزد یک جراح ماهر با لیزر پرتوان انجام دهید.