سرطان مقعد یا رکتوم به چند نوع تقسیم می شود و در این سرطان انواع تومورهای خوش خیم و بدخیم در مقعد به وجود می آید. برای اینکه در مورد سرطان مقعد یا رکتوم اطلاعات کافی داشته باشید باید در ابتدا در مورد تومورهای آن اطلاعاتی را به دست آوردید.
بنابراین برای اینکه با تومورهای سرطان مقعد یا رکتوم آشنایی داشته باشید در ادامه آنها را بیان می کنیم و سپس در مورد روش تشخیص و روش درمان سرطان مقعد یا رکتوم مطالبی را ارائه می دهیم.
همانطوری که بیان کردیم در سرطان مقعد یا رکتوم تومورهایی وجود دارد که انواع آنها با یکدیگر بسیار متفاوت می باشد که در ادامه آنها را معرفی می کنیم.
پولیب در سرطان مقعد یا رکتوم یک توده ای کوچک می باشد که شکل آن مانند قارچ است و به مرور زمان رشد می کند. تومور پولیب را بر اساس عوامل به وجود آورنده و محلی که تشکیل می شود تقسیم بندی می کنند. تقسیم بندی آنها شامل:
رشد تومور آندکس عموما به دلیل فولیکول های مو که در غدد پوستی وجود دارد شروع می شود. برخی از این تومورها خوش خیم هستند و به زودی بهبود پیدا می کنند، ولی برخی دیگر از آنها به سختی از بین می روند. تومور آندکس در سرطان مقعد یا رکتوم بر اساس خوش خیم و بد خیم بودن به چند دسته تقسیم می شود که عبارتند از :
تمورهای بدخیم مقعد یکی از شایع ترین تومورهای علت بروز سرطان مقعد می باشند که بسیاری از افرادی که به سرطان مقعد یا رکتوم دچار می شوند دارای این تومور هستند. این تومورها از سلول هایی که در اطراف مقعد وجود دارد تشکیل می شوند و بیشتر کانال مقعد را می پوشانند و بسیار دردناک می باشند.
تومور آندوکارسینوم از جمله تومورهای کوچک سرطان مقعد می باشد، ترشحات عفونی این تومور به درون کانال مقعد ریخته می شود، در واقع می توان گفت این تومور نوعی سرطان پوست به شمار می رود که در نواحی دیگر بدن هم شکل می گیرد.
ملانوم بدخیم رنگدانه های قهوه ای رنگی را در مقعد تولید می کند و امکان دارد در ناحیه های دیگر بدن هم به وجود بیاید.
برای اینکه پزشکان سرطان مقعد یا رکتوم را تشخیص دهند روش های گوناگونی را برای بیمار تجویز می کنند. این روش ها عبارتند از :
بعد از اینکه متخصص جراحی سرطان مقعد یا رکتوم را در افراد تشخیص دادند راه هایی را برای درمان بیمار معرفی می کنند که عبارتند از :
گاهی بیماران به سرطان مقعد مبتلا نمی باشند. این در حالی است که به یک شقاق مزمن مقعدی یا هموروئید و آبسه مقعدی درمان نشده مبتلا می باشند. یکی دیگر از بیماری های طاقت فرسا در ناحیه مقعد فیستول می باشد که بسیار عود کننده است و به سختی جراحی و درمان می شود. در مواقعی که بیمار به عفونت و فیستول مقعدی مبتلا می باشد و دوره درمان او طولانی می شود به بروز سرطان مقعد شک می کند. اگر بیماری های نشیمنگاه را در همان مراحل اولیه پی گیری و درمان نمایید در مراحل پیشرفته بیماری دچار سردرگمی و مشکلات درمان بیماری های مقعد نخواهید شد.
زگیل آبکی یا مولوسکوم کونتاژیوزوم نوعی عفونت ویروسی پوست است که توسط ویروسی به نام…
در گذشته امکان درمان فیستول مقعدی بدون جراحی امری کاملا غیر ممکن بود. زیرا فیستول…
بی اختیاری ادرار یکی از اختلالات رایج هم در بین مردان و هم زنان است.…
بی اختیاری ادرار به انگلیسی Incontinence یا نشت غیر ارادی ادرار جزء بیماری های شایع…
داروهایی که به صورت پماد برای شقاق عرضه می شوند نقش مهمی هم در کنترل…
کیست مویی (سینوس پیلونیدال) و زایمان سزارین دو موضوع متفاوت هستند، اما اگر زنی که…
اولین بانوی جراح تخصصی هموروئید و شقاق با لیزر در ایران. تمام مراحل با لیزر و توسط دکتر سعادتی انجام می شود. واتساپ 09120052674