فیستول

عکس فیستول

عکس فیستول

در این قسمت عکس فیستول را مشاهده می کنید. این تصاویر عموما مربوط به فیستول مقعدی و یا فیستول های پایین کمر می باشند. به طور معمول فیستول مقعدی به دنبال یک آبسه مقعدی و یا هموروئید و شقاق بروز می کنند. بروز فیستول پایین کمر نیز به دنبال کیست مویی پایین کمر و یا همان سینوس پیلونیدال بروز می کند.

فیستول عبارت است از کانال های چرکی که به یکدیگر راه دارند.  بهترین روش درمان فیستول، جراحی با لیزر پرتوان دی اکسید کربن توسط یک متخصص جراحی عمومی و لیزر با تجربه است. امکان درمان بدون عود و بازگشت فیستول های زیر با لیزر امکانپذیر است.

دکتر زهرا سعادتی از سال 1386 هزاران جراحی موفق در زمینه بیماری های مقعد و فیستول را انجام داده اند.

عکس فیستول مقعدی

فیستول هموروئید شقاق مقعدی

عکس فیستول مقعدی را می بینید که به دنبال هموروئید و شقاق مقعدی درمان نشده بروز کرده است. این فیستول و هموروئید و شقاق همراه با آن در یک جلسه و با لیزر درمان شد.

فیستول هموروئید داخلی آبسه

خروج چرک از فیستول مقعدی . این فیستول مقعدی به دنبال آبسه و هموروئید داخلی درمان نشده بروز کرده است. این فیستول با لیزر پرتوان دی اکسید کربن در یک جلسه جراحی و درمان شد.

فیستول مقعدی

فیستول مقعدی

عکس فیستول مقعدی در حین جراحی

عکس فیستول به همراه کیست مویی

فیستول و کیست مویی پایین کمر

در تصویر بالا کیست مویی پایین کمر را مشاهده می کنید که به دلیل تاخیر در درمان منجر به بروز فیستول در قسمت پایین تر شده است.

فیستول کیست مویی آبسه

فیستول و آبسه را در انتهای پایین کمر می بیند که به دنبال کیست مویی درمان نشده بروز کرده است

فیستول یو شکل

فیستول نعل اسبی یا یو شکل که با لیزر پرتوان جراحی و درمان شد.

فیستول کیست مویی پایین کمر آبسه

فیستول های متعدد و آبسه به دنبال کیست مویی پایین کمر درمان نشده

فیستول کیست مویی

تصویر فیستول به دنبال کیست مویی درمان نشده.

فیستول کیست مویی

برجستگی سمت راست عکس فیستول و سوراخ سمت چپ کیست مویی

فیستول و چندین سوراخ

فیستول و چندین سوراخ

فیستول چرکی به همراه چندین سوراخ مربوط به کیست مویی

فیستول آبسه کیست مویی

فیستول آبسه کیست مویی

تصویر کیست مویی پایین کمر که فیستوله شده است

تصاویر قبل و بعد درمان فیستول با لیزر

قبل و بعد درمان فیستول

در عکس بالا فیستول به دنبال کیست مویی درمان نشده را می بیند که پس از جراحی با لیزر هر دو بیماری همزمان و بدون بازگشت درمان شده است. نکته مهم درباره این درمان این است که بعد از جراحی با لیزر زخم بسته شده و دوره نقاهت سخت و طاقت فرسا وجود ندارد. جای عمل پس از یک ماه کاملا از بین می رود و هیچ گونه اسکار و یا اثری از عمل باقی نخواهد ماند

author-avatar

درباره دکتر زهرا سعادتی

دکتر زهرا سعادتی متخصص جراحی عمومی و لیزر، اولین بانوی جراح که لیزر بیماری های نشیمنگاه در یک جلسه را به طور تخصصی و حرفه ای در ایران آغاز نموده اند. ایشان در سال 1378 موفق به دریافت بورد تخصصی از دانشگاه شهید بهشتی تهران شده اند و دوره های جراحی با لیزر پرتوان را ابتدا در روسیه و ترکیه و سپس در ایران سپری نموده اند. تلفن ثابت تماس با مطب با پیش شماره تهران 22761600 و 22766853 و شماره موبایل و واتساپ 09120052674

15 دیدگاه برای “عکس فیستول

  1. Avatar photo بهناز گفت:

    خانم دکتر به من گفتن که شما فیستول را با لیزر بدون عود جراحی می کنید. من تا حالا ۳ بار جراحی سنتی فیستول مقعدی انجام دادم ممکنه برای من هم لیزر جواب بده؟ واقعا خسته شدم

    1. دکتر زهرا سعادتی دکتر زهرا سعادتی گفت:

      سلام اگر با لیزر پرتوان و توسط جراح ماهر و با تجربه عمل جراحی فیستول با لیزر انجام شود دیگر عود و بازگشت نخواهد داشت. به علاوه دوره نقاهت بسیار کوتاه و راحتی را سپری خواهید کرد.

  2. Avatar photo yalda گفت:

    سلام خانم دکتر من اصلا سابقه آبسه مقعدی و بیماری روده و اینا رو نداشتم هیچکدوم از علائم فیستول هم ندارم یعنی نه درد و خونریزی و سوزش ندارم فقط یه چیزی شبیه فیستول شکل ظاهری اون شبیه فیستوله ولی هیچکدوم از علائم رو ندارم فقط ترشح داره نزدیک پریودم که میشه ترشح اون چرکی نیست آب شفاف بدون بدوهست حالا میخواستم بدونم ایا فیستول هست؟و اینکه اگه درمان نشه مشکلی پیش میاره؟

    1. دکتر زهرا سعادتی دکتر زهرا سعادتی گفت:

      سلام شما باید توسط یک متخصص جراحی و لیزر که مهارت کافی در تشخیص و درمان بیماری های مقعدی دارد معاینه شوید. هرگونه زخم و ترشح غیر طبیعی در این ناحیه باید پی گیری شود.

    2. Avatar photo سید علیرضا مطهری گفت:

      سلام خانم دکتر وقت شما بخیر
      میخواستم بپرسم جسارتا میتونم تصویر محل عارضه رو جهت اخذ راهنمایی و مشاوره درمان خدمتتون ارسال کنم؟ ممنون

      1. دکتر زهرا سعادتی دکتر زهرا سعادتی گفت:

        سلام بله لطفا شرایط ویزیت از را دور راه مطالعه بفرمایید.

  3. Avatar photo جلیل حمودی گفت:

    من می نویسم تصاویری از فیستول
    فیسول مقعد نشون می ده خوب فیستول چی هست اگه میشه راهنمایی کنید

    1. محل ایجاد فیستول می تواند در ناحیه مقعد یا هر نقطه دیگری از بدن باشد. در اصل فیستول ها کانال هایی غیر طبیعی می باشند که در زیر پوست و یا بین عضلات منتشر می شوند برخی از فیستول ها مثل فیستول مقعدی بر اثر آبسه و عفونت مکرر و برخی از فیستول های دیگر بر اثر فشار و ضربه ایجاد می شوند.

  4. Avatar photo فاطمه گفت:

    سلام من هم دچار این بیماری شدم
    دوره درمانش چقدره
    چون شاغلم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

    1. سلام بیماری فیستول انواع مختلفی دارد و بسته به نوع درمان دوره نقاهت متفاوت است. حتما توسط یک متخصص جراحی عمومی ماهر یا متخصص جراحی و لیزر باتجربه در این زمینه درمان را پی گیری نمایید.

  5. Avatar photo زهرا گفت:

    سلام.من چهار بار عمل کردم.سه بار آبسه ی مقعدی.یه بار فیستول.اخرین عمل دوسال پیش بوده.ولی باز انگار آبسه زدم و درد دارم.نمیدونم چیکار کنم.خسته شدم از عمل کردن.بصورت سنتی عمل کردم.قبلا مثل آبسه یه چیزی درمیومد وخودش خالی میشد.نمیدونم اینبارم اینجوری باشه یه نه.باز باید عمل کنم یعنی؟

    1. ممکن است فیستول مقعدی شما عود کرده باشد یا دچار آبسه شده باشید. لازم است معاینه شوید و در صورت نیاز ام آر آی فیستول انجام دهید. تا بهبودی کامل لازم است درمان را پی گیری نمایید.

  6. Avatar photo مهدی گفت:

    سلام خانم دکتر من چند ساله خارش دارم پماد الوکن میزنم بهتر میشم خون و ترشح ندارم ولی ی زمانی ترشح بسیار خفیف داشتم قبلا خستگی بی‌حالی دارم میخواستم بدونم می‌تونه از فبستول باشه

    1. احتمال اولیه به همورویید است. اگر ترشح چرکی داشته باشید احتمال بعدی فیستول مقعدی می باشد.

  7. Avatar photo سما گفت:

    سلام دکتر
    بنده دچار فیستول آنال پیچیده شدم یعنی یه ابسه مقعدی که بین مقعد و واژنم قرار داشت و از طریق کانالی به سطح پوستم رسیده بود و همچنین از طریق کانالی به رکتالم راه پیدا کرده بود. جراحم اون ابسه و کانالی که به سطح پوستم رسیده بود رو برداشت (به اندازه دوبند انگشت زخم باز شد)و برای کانالی که به رکتالم رسیده بود جراحم برام ستون گذاشتن و گفتن که نخ رو اره ای حرکت بدم تا هم عفونت خارج بشه و هم فیستول به سطح بدن نزدیک تر بشه اوایل با حرکت دادن ستون درد داشتم و از لیدوکایین استفاده میکردم اما الان بدون درد این کارو انجام میدم و اینکه اون زخم که جراح برام ایجاد کرده بود از دو بند انگشت به اندازه نوک مدادنوکی رسیده و از پایین به بالا گوشت گرفته.
    سوالم اینه دکتر از کجا باید بفهمیم به سطح بدن رسیده چون جراحم گفت اگه برم اتاق عمل و همچنان بافت های اسفنکتری درگیر باشن فقط نخ رو تعویض میکنه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟
    ببخشید طولانی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *